דפקוגרפיה ורצפת אגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/03/2010 | 16:07 | מאת: נירה

בת 50 .בריאה בדרך כלל, פרט לבעית היפותירואיד. אין בעיות מיוחדות .סובלת מעצירות ,שמתבטאת בקושי ביציאות , ולאו דווקא במספר פעמי היציאות, שזה נשאר רגיל. הבעיה כרגע לא ממש חמורה .יש תקופות ,שמתבטאת יותר. קולונוסקופיה תקינה. בנוסף סובלת מדליפת שתן במאמץ, התעטשות ,ואחרי ההתרוקנות נשאר זרם נוסף של שתן. הופנתי לבירור צניחת איברי האגן ,ואחת הבדיקות שבצועה בי זו דפקוגרפיה. הנה התוצאות אשמח לחוות דעתך: מסקנות :בכיווץהרמה תקינה של הרקטום במאמץ נראית חוסר פתיחה של הזוית האנורקטלית.בנוסף מודגמים פתיחה של פי הטבעת והופעה של רקטוצלה קדמי בינוני שאינו מתרוקן. התרוקנות חלקית של הרקטום. אבחנות:moderate size anterior rectocele 2-paradoxical contracition of pubo rectal muscle anismus הרבה תודה על העזרה.

שבוע טוב כעיקרון צריך לבצע תיקון רקטוצלה - אני עושה זאץ עי ניתוח שנקרא קולפורפיה אחורית התוצאות ברובן המוחלט מצוינות אם כי במיקרה שלך יש גם בעיה ]ונקציונלית שאולי תידרוש המשך פזיותרפיה לשתן - אורודיענמיקה ואחכ החלטה אם ניתוח או משהו אחר ממליץ מאד להגיע לבדיקה ויעוץ מסודר תמצאי מידע בנושא באתר שלי DRKRISSI,COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן