שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/03/2010 | 19:07 | מאת: ליאור

יש לי שפתיים בולטות. אני בת 18 אני יכולה לעשות ניתוח בלי ליידע את ההורים? בנוסף מאוד מביך אותי לחשוף את האיבר שלי מול רופא במיוחד כשאין לי ביטחון עם המבנה של האיבר. מה אני יכולה לעשות??

שלום אין לך מה להיות במבוכה - ראיתי אלפי צורות של שפתים ואין כזה דבר שיכול להביך אותך או אותי תרגישי רגועה לחלוטין למרות שאת בוגרת בת 18 אני ממליץ מכל הלב והנסיון כן לידע את ההורים או אחד מהם שאת יכולה לדבר איתו על כך כדי שלא תעשי טעות של חוסר ניסיון בברכה דר קריסי אתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן