הריון ובתולה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/03/2010 | 23:44 | מאת: taty

אני בחורה בת 33 בתולה, מקיימת יחסי מין ללא חדירה באופן קבוע. אני רוצה להכנס להריון מבנק הזרע. האם יש לי באפשרותי לעשות ניתוח להסרת הקרום? אשמח לקבל פרטים לגבי אופי הניתוח, זמן החלמה ומחיר. אני שייכת לכללית מושלם. מה אתה ממליץ לי לעשות?

כן את יכולה, פרוצדורה קלה ומדויקת באלחוש מקומי ממליץ להתקשר אלי לפני כן לטל 050-406-5427 בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן