הצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/03/2010 | 22:52 | מאת: ו

אני מעוניינת לדעת אם אפשרי לבצע מיד לאחר הלידה את הניתוח,כי אני לקראת לידה. בלידה הראשונה שלי אני מרגישה שהנרתיק לא כשהיה.

לא ניתן לבצע את זה מיד אחרי הלידה אלא אחרי שהמקום נירגע והרקמה חוזרת למצב הבסיסי התקשרי למזכירתי כחודש אחרי לידה וניקבע תור בהקדם 052-5134747 או באתר שלי DRKRISSI.COM לידה קלה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן