פירוש ממצא באולטראסאונד פרינאלי-רקטלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/09/2017 | 08:54 | מאת: עדי

שלום, מה פירוש הממצא באולטראסאונד פרינאלי-רקטלי Bladder: Ar strain descent of the BNJ 3.6 cm והאם זה יכול להסביר הפרעות במתן שתן (שארית שתן,תכיפות,כאבים באזור)?

חזרי לרופא שהפנה אותך לסונר - כעיקרון מדובר בירידה של הפרינאום וא מסביר כאב בשתן

16/10/2017 | 12:27 | מאת: עדי

לא הבנתי מתשובתך האם ממצא זה יכול לגרום להפרעות במתן שתן ורגישות באיבר המין?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן