חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/03/2010 | 08:54 | מאת: ***

שלום, אני בת 17 ואני חושבת שמאז ומתמיד יש לי בעייה בשפתיי הפות. הימינית קטנה ונראית לי רגילה ביותר,השמאלית פשוט ענקית ממנה פי 4 לפחות והיא גם כהה ורפויה.העור בה מרגיש לי כמו עור מת. האם יש סיבה לדאגה או שזה נורמלי? כדאילעשות ניתוח? בנוסף קיבלתי מחזור לפני שנתיים וחצי והוא עדיין לא מסודר בכלל. לפעמים יש לי מחזור של יומיים עם דם כהה מאוד ולפעמים מחזור רגיל שיכול להימשך עשרה ימים.אשמח אם תענה לי בהקדם. [אם אתה צריך לדעת בכדי לענות- אני בתולה.] תודה.

שלום מחזור לא סדיר בגילך שכיח ביותר אם סונר אגן (מבוצע דרך הבטן) תקין - אין שום בעיה עם האי סדירות אם זה מפריע - צריך לשקול נטילת גלולות למטרת הסדרת המחזור והפחתת כאבי מחזור בקשר לשפתים - צריך לראות כדי להבין אך לרוב סתם שפתיים מוגדלות או אסימטריות אינן פתולוגיה את יכולה להגיע ליעוץ ובדיקה דרך כל הביטוחים המשלימים של קופות החולים או לרופא הנשים שלך בקהילה בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן