ניתוח לקריעת קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/02/2010 | 13:45 | מאת: חסוי

שלום אני מקיימת יחסים כבר 5 שנים מגיל 17. אף פעם לא ירד לי דם. ויש לי כאבים בחצי מהפעמים של קיום היחסים. לאחר בדיקה אצל הרופא נשים לאחרונה.הוא אמר לי שהקרום בתולין שלי לא קרוע ושהוא ממליץ לעבור ניתוח לקריעתו. רציתי לדעת איך זה הגיוני שזה לא נקרע אחרי 5 שנים? האם זה אומר שאיבר מינו של בן זוגי קטן?או שאנחנו לא עושים משהו טוב? האם הניתוח מסובך?וכמה זמן החלמה יש אחריו?אתה ממליץ עליו? אנחנו נורא מבוהלים אשמח לתשובות

הדבר כלל אינו בעיתי לעיתים הקרום גמיש מאד ואינו נקרע אם זה מפריע לך אני יכול לפתוח את זה בקלות בהרדמה מקומית ללא כאב כלל אם אין עם זה בעיה - תמשיכי רגיל בחייך לקביעת בדיקה ויעוץ מסודר התקשרי למזכירתי 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן