לדר' קריסי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/02/2010 | 18:16 | מאת: 2

אני בלחץ אנטומי בתקופה האחרונה יש לי גושים שחורים גדולים בנרתיק בהתחלה קישרתי את זה למחזור,אבל זה נמשך אין ריח כלל,אבל יש טעם שמזכיר ריח של דם למה זה קורה?הרי אני שומרת על הגיינה מעולה בבקשה תאמר לי ממה זה נגרם,שאוכל להימנע מכך ואיזו תרופה בלי מרשם תוכל לעזור לי?

בת כמה את ? מה ההסטוריה הרפואית שלך ? האם אחרי יחסי מין ? כמובן שכזה דבר דורש בדיקת סונר וגינלי ובדיקה גינקולוגית לפחות את יכולה להגיע אלי או לרופא הנשים שלך אבל בוודאי לא סתם לקחת תרופות ללא מרשם ואחרי זה יתברר שיש בעיה שלא טופלה כהלכה בברכה דר קריסי

08/02/2010 | 16:55 | מאת: אנונימית

תודה רבה על תשובתך! הפחדת אותי קצת עם המילה "שיחזור" ...איך נוצר מצב כזה?אשמח אם תסביר לי בקצרה :)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן