שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/02/2010 | 19:23 | מאת: אנונימית

שלום, אינני בטוחה אם השאלה שלי מופנת במקום הנכון ואם לא אשמח אם תפנה אותי אליו. אני בת 16, קיבלתי מחזור בגיל 12,מאז הפטמה הימנית גדולה בהרבה מהשמאלית כמו כן הפטמה השמאלית ממוקדמת באמצע השד אך "הבליטה" בה נוטה לצד. האם המצב ישתנה(כבר 4 שנים) או שצריך כבר ללכת לפלסטיקאי? כמו כן אוסיף כי אין הבדל בגודל של השדיים.אני מודעת לכך שהגוף אינו סמטרי אך לא במידה כזו.

שלום אכן לפלסטיקאי שמתמחה בשחזור שד איני עובד עם כאלה ברמת הידע של איכות עבודתם לכן איני רוצה לתת סתם שמות אם בכל זאת תרצי שמות כתבי לי ואברר לך בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן