שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/02/2010 | 23:00 | מאת: ט

אני בת 15 ואני רוצה לעבור איחוי קרום בתולין שנקרע מטמפון גדול במיוחד והקטנת שפתיים פנימיות.מכיוון שאני עוד קטנה ובשביל ניתוחים האלו צריך לקחת משכנתא,כללית מושלם משתתפים בעלויות?עוד שאלה,אחרי האיחוי לא אוכל להשתמש בטמפונים גדולים שיוכלו לספוג את כל הדם נכון?ומה לגבי צלקות אחרי הניתוחים האלו?תודה מראש

שלום לא נותנים משכנתא לבנות 15 ומשכנתא נותנים רק לקניית דירה חוץ מזה: אחרי תפירת קרום בתולין כמו שצריך (שחזור ולא רק תפירה) לא רואים כלום הקטנה של שפתיים קטנות היא ניתוח חיצוני ולמספר חודשים יש סימני תפרים על השפתים למיטב ידיעתי בבתי חולים ציבורים לא מבוצעים הניתוחים האלה אם כי את יכולה לברר דרך רופא נשים או משפחה בקהילה ואולי לקבל אישור מיוחד על כך לעוד מידע תמצאי באתר שלי DRKRISSI.COM בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן