בלוטה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/02/2010 | 18:44 | מאת: שלום

שלום אני בשנות ה-20 לחיי ועברתי 2 ניתוחים לניקוז ציסטת הברטולין אצל מומחה (הראשון רגיל והשני מרסופליזציה) ועדיין הבעיה חוזרת והאזור מתמלא בנוזל מחדש..והמומחה שאני אצלו המליץ לטפל בצורה שמרנית ולא להוציא את הבלוטה עצמה עד שתהיה בעיה מחדש. העניין שבטוח מתישהו הציסטה תחזור ותתמלא בנוזל (אני כבר מרגישה את זה עכשיו)..פעם אחרונה היא התפוצצה כתוצאה מהצלקת הקטנה שנשארה לי אחרי הניתוח..הייתי רוצה לטפל בזה אחת ולתמיד..מה אתה ממליץ? האם במרפאתך אתה עוסק בנושא זה ותוכל לעזור לי? אני כבר לא כ"כ שמחה מדרך הטיפול שלו בבעיה.. תודה.

שלום לאור 2 ניתוחים קודמים הייתי ממליץ שתגיעי לבדיקה ויעוץ ספציפי, עדיף להגיע כשיש ממצא ציסטי ואז אפשר להעריך אותו לקביעת תור - 052-5134747 בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן