וסטיבוליטיס ופיזיותרפיה לרצפת האגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/05/2017 | 22:09 | מאת: אפרת

שלום רב! במקרה שיש וסטיבוליטיס ורוצים לעשות פיזיותרפיה, האם גם הפיזיותרפיה לרצפת האגן שהקופה נותנת (שאפשר לקבל אליה הפניה גם מרופא משפחה), מתאימה לזה (ולא רק לשליטה במאמץ וכו׳)? כלומר האם מספיק שיהיה כתוב בהפניה לטיפול בשליטה במאמץ ולשחרור כאבים באגן, או שיש צורך בהדרכה מפורטת לפיזיותרפיסית שתעשה זאת בקופה (למשל: מכבי). תודה!

16/05/2017 | 15:53 | מאת: אפרת

אין צורך לענות פעמיים. עקב בעיית תצוגה נעלמה השאלה הקודמת, רק לאחר ששלחתי את השאלה בשנית גיליתי את הקודמת.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן