pigmentation unclassified

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/02/2010 | 18:17 | מאת: גלי

מה זה יכול להיות? לאחר ההריון העור בפות התכהה. בבידקת קולופוסקופיה ממצא pigmentation unclassified. האם ניתן להבהיר את הכתמים? האם זה סרטני? נעשה לי ביופסיה.

כעיקרון פשוט התכהות של העור מתאי פיגמנט שנמצאים אצל כל אחד מאיתנו ומופיעים ביתר בהריון לעיתים חולף אחרי הריון ולעיתים נשאר כמובן בתנאי שהביופסיה תקינה בקשר להבהרה ותוצאותיה כדאי לפנות לרופא עור בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן