קרעים מלידה שפוגעים בחיי היומיום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/05/2017 | 00:09 | מאת: אור

ברצוני לדעת האם זאת רשלנות רפואית שלא נתפרתי אחרי הלידה.. לא נאמר לי שנקרעתי מבפנים וזה מאוד פוגע בחיי היומיום.. כמו כן הרופא נשים שלי לא ממש הסביר בהתחלה מה קרה לי וואז כשהסביר ענה לי שלא נתפרתי כי לא ראו...

מבצעים תפירה רק במידת הצורך כשגם לתפרים יש נזק לעיתים כיוון שאיני יודע מה היה בלידה כמובן איני יכול להעריך צורך בתפר בלידה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן