דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/02/2010 | 23:37 | מאת: 1

אני יודעת שזה לא קשור לנושא פורום אבל אתה רופא נשים אז זה המקום.אני סובלת משיעור יתר נוראי והומלץ לי לקחת את הכדורים האלו: Spironolactone Cyproterone acetate Oestradiol Valerate יש לי יותר מידי הורמוניים גבריים בגוף,וכנראה שזה הפתרון. מה דעתך?האם זה באמת יכול לעזור?

כן בהצלחה

03/02/2010 | 21:03 | מאת: 1

במקרה הגרוע ביותר,הטיפול הוא ממושך?(בין כמה לכמה זמן זה נע?) האם מומלץ בנוסף לעשות זריקת זולדקס?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן