חוסר תחושה בדגדגן אחרי איבוד בתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/04/2017 | 20:22 | מאת: גלי

כבר לא ילדה. כמעט בת 34, אבל לסבית. ולכן איבדתי את בתולי רק לפני שבועיים וגם זה דרך איבר מלאכותי שבת הזוג רכשה. עד אז היו לי גמירות חזקות, היסטריות, השפרצות חזקות, גמירה חזקה שלא יכולתי לדבר אחריה ודופק מהיר. מאז קרתה לי תופעה פיזיולוגית מטרידה מאד. אני מרגישה את ההשפרצה יוצאת בכמויות כמו שתן (זה לא) היא לא מענגת אלא מעיקה, הדגדגן לא מתנפח כמו שהיו היה תמיד, והגמירות בהתחלה היו חלשות מאד מאד מאד ועכשיו אחרי שבועיים וחצי בכלל לא. אני כן מתרטבת מהמגע וכו, אבל החשק המיני לא קיים ולא מרגישה שזה נפשי או רגשי ומוטרדת מאד מאחר והשינוי הוא מטורף ממש. יש איזורים בגוף כשכשאני נוגעת בהם אני נטרפת מחרמנות ותשוקה וכרגע- זה פשוט לא עושה לי כלום. ברמת ההזיה. גם לא אוננות. גם לא זרם מקלחת חזק שהיה מטריף אותי ממש. אני מודאגת מאד ולא מדמיינת ולא מסכימה לאבד את מה שחויתי קודם. עצות/הפניה/עזרה- אשמח מאד!!!

שלום לדעתי כדאי להיבדק ולדבר יותר למקורם של סיבות אבל ככלל פתיחת קרום בתולין לא יכולה לפגוע בתפקוד הדגדגן . אין שום קשר אנטומי אמבריולוגי או עצבי ביניהם העובדה שבחרת להבתק בגיל 34 אולי מעידה על חוסר רצון נפשית לעשות זאת קודם ואולי האקט לא היה מרצונך ופגע בך נפשית וכך מתקשר לירידה בהנאה לדעתי יש מספר אפשרויות והם לא אנטומיות ברובן אלא יותר נפשיות ובהחלט רוב הסיכויים שאם תתמודדי איתן תחזרי להנות כבעבר בברכה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן