שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/01/2010 | 09:51 | מאת: מ

שלום ד"ר ליאורה אברמוב אני סובלת מווסטיבוליטיס משני, ומטפלת במקביל לטיפול התרופתי גם בפיזיותרפיה של רצפת האגן, שם הגעתי למרחיב החמישי עם כאבים מועטים (אך אני עדיין לא מצליחה להכניס ולהוציא את המרחיב בקלות) ולמרחיב השישי - אך עם כאבים. בנוסף אני מטופלת על ידי אוסטואופטית, כיוון שיש לי כאבים בבטן התחתונה - בעיקר בזמן אורגזמה, שבאה גם מגירוי חיצוני. הטענה של האוסטואפתית היא שהרקמות תפוסות. הטיפול שהיא עושה לי הוא על ידי החדרת האצבעות לאזור הרחם ולחיצה במקומות שונים, מעין עיסוי לרקמות. השאלה שלי היא האם מותר לאוסטואופתית (ההתמחות שלה היא רקמות עמוקות, כך אמרהלי רופאת הנשים ששלחה אותי אליה) לבצע טיפול פנימי, היא זה נורמטיבי, או שהטיפול אמור להיות חיצוני בלבד? האם טיפול בו מחדירים את האצבעות לא יכול לגרום נזק? האם כך מבצעים טיפול אוסטואפתי?

31/01/2010 | 21:39 | מאת: ?

ד"ר ליאורה אברמוב? לרופא שבתמונה,יש פרצוף של מישהי בשם ליאורה אברמוב? ד"ר חיים קריסי,זה השם שלו !

31/01/2010 | 23:02 | מאת: מ

אני סובלת מווסטיבוליטיס משני, ומטפלת במקביל לטיפול התרופתי גם בפיזיותרפיה של רצפת האגן, שם הגעתי למרחיב החמישי עם כאבים מועטים (אך אני עדיין לא מצליחה להכניס ולהוציא את המרחיב בקלות) ולמרחיב השישי - אך עם כאבים. בנוסף אני מטופלת על ידי אוסטואופטית, כיוון שיש לי כאבים בבטן התחתונה - בעיקר בזמן אורגזמה, שבאה גם מגירוי חיצוני. הטענה של האוסטואפתית היא שהרקמות תפוסות. הטיפול שהיא עושה לי הוא על ידי החדרת האצבעות לאזור הרחם ולחיצה במקומות שונים, מעין עיסוי לרקמות. השאלה שלי היא האם מותר לאוסטואופתית (ההתמחות שלה היא רקמות עמוקות, כך אמרהלי רופאת הנשים ששלחה אותי אליה) לבצע טיפול פנימי, היא זה נורמטיבי, או שהטיפול אמור להיות חיצוני בלבד? האם טיפול בו מחדירים את האצבעות לא יכול לגרום נזק? האם כך מבצעים טיפול אוסטואפתי?

שלום זה תחום שאיני מבין בו בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן