בלוטות חלב

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/01/2010 | 12:48 | מאת: x10

על שפתי הפותהופיעו לי בלוטות חלבת הנושא נמשך די הרבה זמן ובכל הבדיקות שערכתי נמסר לי שאין מה לעשות עם זה זוהי תופעה כמו פצעי בגרות ובמסגרות הקופ"ח אין מטפלים בזה. המראה איננו נעים ומידי פעם אף גורם לכאבים.הפצעים הינם על שפתי הפות פנים ומבחוץ. אודה מאוד להנחייה האם אפשר לטפל בזה ? תודה

צריך לבדוק ולדעתי הייתי מנקז ואף שולח לבדיקה ביופסיה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן