מבנה פות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/01/2010 | 00:03 | מאת: אופיר

בת 14 מדובר על מבנה הפות בין השפתיים ישנו חלק בולט בדומה לתיאור שהילה מתארת ממש חתיכה באורך של כ 2 ס"מ, יש לי לא מעט הפרשות האם זה תקין? אני מניחה שזהו הדגדגן אבל אני רוצה להבין האם כך זה אמור להיות או שאצל כל אחת זה מאוד אינדיבידואלי?

אכן זה גוף הדגדגן בנושא הפרשות - תמיד יש מהנרתיק - שקופות דלילות או צמיגות תלוי בשלב המחזור לעיתים פטריה או זיהום גורמים הפרשות חריגות - מסריחות או מגרדות דר קריסי

04/04/2013 | 16:23 | מאת: שירי

היי שירי בת 14. רק לפני כמה ימים התחיל לי המחזור האם זה תקין? שאלה שנייה. בין החלק השמאלי של הפות לבין החלק הימני שלו צמחה לי בלוטה. ואני לא מתקוונת לעקיצה או פצע אני מתקוונת לממש בלוטה. אמרתי לאמא שלי והיא אמרה שזה יסתדר. יום אחרי זה הלכתי לשירותים וראיתי שמהבלוטה יוצא דם. האם זה חלק מהמחזור? או שאולי יש לי איזה תקלה? מה אני אמורה לעשות במצב כזה?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן