ניתוח להסרת צ׳יסטת ברוטלין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/01/2017 | 06:10 | מאת: דני

היי.. עשיתי את הניתוח ב 24/1 וכיום אני כשבוע לאחר הניתוח ולא מפסיק לרדת לי דם, בתחילה לדעתי זה היה המחזור החודשי אבל כעת זה נראה שונה ואני ישנה ומתעוררת כולי דם וסובלת מכאבים עזים. יש איזו משחה שאני יכולה למרוח על מנת להקל? האם זה נורמלי?

כמובן שיכול להיות דימום מספר ימים אך הדימום צריך להיות מועט - כל דבר חריג יש צורך לחזור לבית החולים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן