שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/01/2010 | 14:44 | מאת: vardi

שתי שאלות: 1. האם צבע אפרפר לשפתיים פנימיות מעיד על בעיה כלשהי? האם ניתן לשנות זאת? 2. האם ניתן להסיר נקודת חן מאזור השפתיים הפנימיות? התהליך שונה מהסרה רגילה?

שלום כעיקרון צריך לבדוק אותך ולראות האם האפור פשוט חלק מהעור או משהו פיגמנטרי נפרד אם מוסירים אותו זה ניתוחון מקומי = עדין צורך בהרדמה מקומית, לשלוח לפתולוגיה לבדיקה ולשים דבק או תפר דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן