שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/01/2010 | 15:13 | מאת: רונה

רציתי לדעת כשאני מתקלחת איך לנקות את איבר המין שלי? איך אני אדע אם זה בסדר לשטוף שם עם הסבון שלי? אפשר עם כל סבון? בנוסף שמעתי שאפשר לקנות בסופרפארם סבון מיוחד לשם למנוע ריח. האם זה באמת מומלץ? תודה

שלון כעיקרון כל סבון טוב אם כי סבון עם PH נויטראלי עדיף הרחצה מיצונית ולא לתוך הנרתיק - יכול להרוס את המירקם העדין שך החיידקים הטובים דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן