כאבים חודש וחצי אחרי תפרים בלידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/12/2016 | 21:37 | מאת: מיואשת

שלום.. חודש וחצי אחרי החידה ועדיין כאביפ באיזור בו היו התפרים. הכאבים מופיעים בעיקר בעקב לאחר ישיבה ממושכת וכן בעת ניגוב בשיריתים. לפי המראה נראה שעודף עוק שנותר במהלך ההריון נתפר במקום אחר לגמרי ממה שהיה קודם. שבוע אחרי הלידה הייתי במיון עם כאבים חזקים וחום. במיון לא עזרו ואמרו שיקח כמה שבועות עד שיחלים. לאחר שבועות נןספים טענו שיש לחכות ל6 שבועות. לאחר בדיקה אצל רופא לאחר 6 שבועות אמר שהרקמה אולי התקשתה ולחכות עוד חודשיים. לא נראה לי סביר לחכות עוד חודשים עם כאבים במיוחד אם תפרו לא טוב ויש צורך בשינוי. לא מסוגלת אפילו לחשוב על יחסי מין.. והייתי רוצה להכנס להריון שוב בקרוב. תודה

שלום אכן גם בעיני אין הגיון לחכות לרקמה שתתקבע לא נכון - אם כי לא בדקתי לחוות דיעה ספציפית\ ממליץ לקבוע תור לבדיקה והחלטה על המשך - יתכן וצריך לשחזר מחדש את הפתח בניתוח פרופ קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן