שיקום רצפת האגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/01/2010 | 12:25 | מאת: נטע

אני בת 49 וסובלת כבר כ-8 חודשים מתחושה שיש לי בנרתיק בלון הייתי שלוש פעמים אצל גנקולוגים שונים שטענו שאין לי שום בעיה. לאחר שיטוט באתרי רפואה למדתי שכנראה יש לי צניחה של הרחם או שלפוחית השתן וניגשתי למומחה באורוגנקולוגיה שעשה לי פדיקה מקיפה ואישר שישנה צניחה בדרגה 3 בשלפוחית השתן ודרגה 1 של הרחם. הוא המליץ על ניתוח ואמר שאין צורך למהר לעשות זאת כשנוח לי. האם חשוב לשמוע עוד חוות דעת מרופא מומחה? בתחום זה?

שלום תמצאי מידע מקצועי מפורט מועיל אני מקוה באתר שלי לאור הנתונים לדעתי עדיף שתגיעי לבדיקה ויעוץ מסודרים כעיקרון יש אופציות שמרניות של תומך נרתיקי אך בשום פנים לא להשאר בלי טיפול כלל - המצב יחמיר עד פגיעה בשלפוחית !!! דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן