זמנים וכאב

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/01/2010 | 11:48 | מאת: מלי

שלום אשמח לדעת כמה זמן מתרחש ניתוח להצרה ואחרי כמה זמן ניתן לקיים יחסי מין האם יש סכנה לאיבוד תחושות תודה רבה

שלום משך הניתוח כ 30-40 דקות אני ממליץ לנסות יחסים אחרי כ 6-8 שבועות אוננות ניתן אחרי כחודש באופן תיאורטי תיתכן בעיית תחושה אם כי מנסיון רב שלי לא נתקלתי בזאת - טפו טפו טפו בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן