משה שרת 25 עפולה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/01/2010 | 19:22 | מאת: ויויאן סאן

שלום רב. אני מאוד מאוד מקווה שאקבל כאן מענה מהיר מכיוון שראיתי כמה וכמה הודעות שלא קיבלו מענה כלל. אני די מיואשת וחוששת ולא יודעת למי עוד לפנות.העינין הוא כזה.לפני שנה, גיליתי ציסטת ברטולין , זה היה בארה"ב ושם מיד ניתחו אותי וניקזו אותה (לא כרתו). עכשיו זה חזר לי שוב (פעם שניה בארץ שזה חזר..) וזה כואב מאוד מציק ובטח בטח לא מאפשר לתקפקד כרגיל . המליצו לי עך כריתה אבל אני מאוד חוששת גם כי קראתי כאן על צלקת חמורה שזה משאיר ואני ממש ממש רוצה לשמוע עליה וגם כי מאוד רציתי לדעת דבר מאוד חשוב- אם הבלוטה אחראית על חומר הסיכוך בקיום יחסי מין וכורתים אותה- מה זה אומר על קיום יחסי המין????? האם אהנה פחות, האם ארטיב פחות ? בבקשה אשמח למענה. תודה רבה

שלום ויויאן אכן לא מומלץ לכרות אותה אני מבצע ניתוח פנימי שנקרא מרסופיאליזציה שלמעשה יותר את פתח הבלוטה מחדש הפתיחה נעשית בדופן הפנימי ולכן לא רואים שום צלקת מבחוץ לקביעת תור התקשרי למזכירה - 052-5134747 בהצלחה דר קריסי

19/01/2010 | 12:23 | מאת: אני

כשהציסטה לא מודלקת הניתוח הנכון הוא הוצאתה- כריתתה בשלמות. במצב של דלקת זה לא ניתן ואז הסיכון לחזרת הבעיה כפי שקרה לך גדול. החתך הוא פנימי ולא נראה חיצונית כלל. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן