שפתיים פנימיות...

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/12/2009 | 12:51 | מאת: שני

השפתיים הפנימיות אצלי בולטות החוצה והאזור כולו כולל פי הטבעת מאוד כהה,בגיל 13 טופלתי בפרדניזון והבנתי שלפרדניזון יש השפעה על איבר המין האם יש קשר? זה נראה לי מאוד לא אסתטי ומפריע לי, מה ניתן לעשות(במה כרוך התיקון והאם ניתן להבהיר את האיזור?)

פתרון להלבנה תוכלי להתיעץ עם דר עמוס שפירא מאתר ליפות בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן