דחוףףףףף נזק בלתי הפיך

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/12/2009 | 15:46 | מאת: סיוון

שלום רב אני בחורה צעירה בת 27 עברתי ליםני חצי שנה ניתוח להקטנת שפתיים אצל רופא שלא אציין את שמו עד עכשיו האזור מצולק ומה שיותר מפריע שמאז חיי המין שלי נהרסו .....כואב לי מאוד כשהגבר מנסה להיכנס פנימה אני מדברת על כאבי תופת איומים ואפילו תנוחות אני לא יכולה לעשות .......בקיצור אני הפכתי "נכה " באיזור הזה ....הייתי נותנת הכול כדי לחזור להיות עם שפתיים בלוטות אבל להינות מחיי המין. לדעתך נזק זה ניתן לטיפול ? או שאין מה לעשות??? אודה על תשובתך הכנה והמהירה תודה סיוון

15/12/2009 | 16:49 | מאת: נועה

מדוע את לא אומרת את שם המנתח? אולי עדיף על מנת שבנות אחרות לא יגיעו גם אליו

15/12/2009 | 17:38 | מאת: סיוון

p0אני יכולה להגיד במייל שלי למי שמעוניינת אני ממש לא רוצה שבת אחרת תעבור את מה שאני המייל שלי הוא [email protected]

09/02/2010 | 08:23 | מאת: סימה

שלום סיוון... רצוי מאוד שתדברי על המנתח.. על מנת שבנות אחרות לא יסבלו.. אני פונה אלייך באופן אישי אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח וההודעה שלך היא הדבר היחיד שמעקב את זה... אני פוחדת נורא שלא יתקל באותו מנתח כמו שלך... אז בבקשה תנסי להדריך אותי איך שהוא... תודה.

06/01/2010 | 21:21 | מאת: דחוףף

הייתי רוצה ליצור איתך קשר גם עברתי ניתוח לפני שנה להקצרת שפתיים ויש לי אי סמטרייה וכאבים וקיום יחסי מין והבייתי רוצה לקבל יעוץ לגבי תיקון ומה ניתן לעשות בהמשך ...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן