ניתוח להחזרת הביתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/12/2009 | 10:00 | מאת: shushu

אני חייבת לעשות משהו כדי להחזיר את הביתולים כי אני באה מעדה קשה מאוד בנושא הזה אני צריכה עזרה דחופה מאוד איך עושים את הניתוך הזה איפה וכמה זמן נמשך התהליך בבקשה אני רוצה טיפול אמין ביותר ורציתי לשאול האם יש הבדל בין קריעת הביתולים פעם ריאשונה לבין אחרי הניתוח והאם בן הזוג יידע שעברתי ניתוח כזה!

איש לא ידע כלום אם לא תרצי התקשרי למזכירתי 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן