שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/12/2009 | 08:05 | מאת: יעלי

אני כמעט שנתיים אחרי לידה, ורק לאחרונה שמתי לב ששפתי הנרתיק הפנימיות קצת בולטות. אני לא מצליחה להזכר איך זה היה נראה לפני הלידה. כרגע אני לא מרגישה שום הפרעה בקיום והנאה מיחסי מין, חוץ מזה שלפעמים יש לי קצת רגישות באיזור יום יומיים אחרי קיום יחסי מין. אסטתית זה לא כלכך מפריע לי. האם יש צורך בכל זאת לטפל?

ממש לא

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן