שוב אני

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/11/2009 | 14:49 | מאת: ליהי

היי זו שוב אני,השואלת בעניין השפיכה הנשית. אמרת שיכול להיות שזה בעצם שתן.אוקיי את זה הבנתי תצפה בזה ותראה שהבחורה משפריצה כמו מזרקה!!! איך יכול להיות שככה זה יוצא לה?יכול להיות שהיא שמה בתוכה משהו?זה פשוט לא נראה אמיתי... http://www.youporn.com/watch/27883/squirt/?from=related3&al=11&from_id=299742 מה דעתך?...

אני אסתכל ואענה לא יכול מהמחשב הזה

30/11/2009 | 18:26 | מאת: ליהי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן