קליטוריס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/11/2009 | 20:05 | מאת: דינה

לא מזמן יצא לי לראות תכנית באירופה על ניתוח הגדלת קליטוריס...האם ידוע לך משהו על זה והיכן ניתן לבצע כזה ניתוח?...אצלי הקליטוריס ממש ממש קטן וזה מאוד מפריע לחיי המין שלי. תודה רבה .

הקליטוריס הוא איבר ענק שרק הראש שלו מבצבץ בקצה. מאחוריו גוף של כ 2 סמ שמתפצל לצדדים באורך נוסף של כ 5 סמ יתכן שיש עור שמכסה אותו כמו עורלה וזה מה שמפריעה הגיעי לבדיקה מדויקת אין עד כמה שאני יודע ומכיר ניתוח מבוסס עובדתית של הגדלת קליטוריס (יש לנקודת G, אך גם הוא בחילוקי דעות קשים) דר קריסי

26/04/2020 | 09:54 | מאת: אפ

בהמשך למענה זה, האם רווח ניתוח להגדלת קליטוריס בקרב כירורגים בארץ? האם הנך עשוי לציינם בפרטי? אודה למשוב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן