ניתוח אסתטי+ כאבי וסת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/11/2009 | 08:24 | מאת: לילי

ד"ר קריסי שלום רב! הנני בתחילת שנות ה-20 לחיי וכדרך קבע אני סובלת מכאבי וסת חזקים. בחצי השנה האחרונה אני חשה שהכאבים מעט ירדו אך ביום השלישי למחזור ובערך בזמן הביוץ אני חשה מיגרנות חזקות שממש כמעט מונעות ממני לתפקד. רציתי לדעת האם זה תקין? (בבדיקה שנערכה לפני כשנתיים הכל היה תקין) שאלה נוספת שיש לי זה האם ניתן להסיר את קרום הבתולין באמצעות פרוצדורה כירורגית? תודה! לילי

ניתן לפתוח את הקרום בהרדמה מקומית - פני אלי בקשר לזה בנושא הוסת - יש רבות בגילך שסובלות מכך, טיפול בגלולות מוריד משמעותית את הכאב אולם צריך לבדוק שאכן מותר לך גלולות בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן