שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/11/2009 | 01:59 | מאת: אני

אני בת 18 ומעוניינת לעשות ניתוח לקיצור השפתיים הפנימיות. אני יכולה לבצע את הניתוח בזמן הצבא? ושאלה נוספת, אני יכולה לחזור לשגרה היומית אחרי יום מהניתוח? אני חסכתי לזה כסף כבר ואני לא מסוגלת לחכות יותר. תודה מראש

אפשר לבצע גם בזמן הצבא אם את לוקחת חופשה של שבוע (למרות שלרוב חוזרים לתפקוד תוך ימים בודדים) איני יודע איזה תפקיד את עושה אך אם אינו כרוך במאמץ פיזי אין בעיה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן