תפקיד השפתיים הקטנות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/11/2009 | 23:26 | מאת: דנה

שלום, רציתי לשאול מהו בדיוק תפקיד השפתיים הקטנות? ובנוסף- אם אני מחליטה להסיר אותן בניתוח- מה יכול לקרות? האם זה מסוכן? האם זה לא טוב? וכשאשב זה יפריע? או מבחינת קרום הבתולין שיהיה יותר חשוף? תודה מראש.

שלום אין לשפתים הקטנות תפקיד ספציפי הקטנטן (ולא הסרתם) לא אמורה לפגוע בך אם כי כמובן תמיד צריך לזכור אפשרות של סיבוך ניתוחי דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן