בקשר לשפתיים בפנים שפתיים תחתונות והלשון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/11/2009 | 19:00 | מאת: אורי

שלום אני בת 18 ושמתי לב מזמן שיש לי מין כתם שחור על הלשון בקצה הלשון והלכתי לרופא לשאול והוא אמר שהוא לא יודע ,וגם על השפתיים שלי הם וורדות כלומר צבע שפתיים רגיל אבל בשפתיים העליונות הוא וורוד וגם מעל שחור וזה ניראה כאילו שמתי תוחם שחור ,וגם השפתיים התחתונות שלי שחורות ואני לא מבינה ואני נורא מוטרדת מי זה אם אפשר בבקשה הסבר בתודה אורי

06/11/2009 | 19:01 | מאת: אורי

הכוונה לשפתיים התחתונות של הפות

10/11/2009 | 21:01 | מאת: אורי

מישהו בבקשה יכול לענות לשאלה שלי זה ממש חשוב לי

ללכת לרופא עור

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן