חוסר פרופורציה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/11/2009 | 18:29 | מאת: דנה

שלום, אני כ3 שבועות לאחר ניתוח של הוצאת איזורים נפוחים מהשפתיים הפנימיות, כאשר מהשפה השמאלית חתכו לכל האורך ומהימנית רק איזור קטן בחלק העליון שלה. כרגע אני רואה שמהשפה השמאלית לא נשאר לי כמעט כלום, כנראה כל השאר נבלע בפנים, והימנית בעצם נשארה, כך שיש כרגע חוסר פרופורציה, אני בעצם מרגישה רק שפה אחת. שאלתי היא- האם מצב זה יכול להוות בעיה בקיום יחסי מין? (אני בתולה) בנוסף- נשארה לי נפיחות בכיוון יותר למטה ועד לפי הטבעת- אותה שאלה לגבי זה- האם בעייתי לגבי קיום יחסים. אציין גם שהמחזור אחרי הניתוח היה לי בסדר. תודה מראש, אשמח לתשובה בהקדם.

שלום קשה להתיחס בלי לראות את יכולה לשלוח תמונה למייל שנתתי כולל תאריך הניתוח ומי ניתח בברכה דר קריסי

06/11/2009 | 00:09 | מאת: דנה

בס"ד ד"ר קריסי, תודה על התשובה, אני מעדיפה לא לשלוח תמונה.. אבל האם אפשר להגיע לבדיקה? אם כן, האם הבדיקה תעלה הרבה? הבנתי שזה כמה מאות שקלים רק לבדיקה ראשונה, אם זה לא כך תקן אותי.. אני ממש זקוקה לעזרה ואם עוד ניתן לטפל בנפיחות אולי עדיף שזה יהיה בהקדם כדי שזה באמת יעבור. חשבתי שהניתוח יפתור את כל מה שהיה אבל נראה שלא כך..

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן