ווסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/10/2009 | 18:27 | מאת: קרין

דר' חיים קריסי שלום, מזה כשנה אני סובלת מכאבים במבוא הפות, בדגדגן ולעיתים יותר בכיוון הבטן, הרופא שאצלו הייתי הבחין בווסטיבוליטיס ואני חוששת שההבחנה מוטעית וזה בעצם וולדיניה. אני מועמדת לניתוח ואנ י מאוד מתלבטת, מה עליי לעשות? האם ישנה אפשרות לקבלת ייעוץ ממך? לתשובתך אודה בברכה, קרין.

התקשרי למזכירה 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן