הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/08/2006 | 09:22 | מאת: נטלי

שלום שמי נטלי אני בת 34 יש לי בעיה של הזעת יתר רק ב-8 חודשים אחרונים ההזעה לא קשורה לחום גם בחורף זה קרה לי זה בעיקר בצד ימין בבית שחי כשזה קורה במקביל כף יד שמאל קרה מהרגיל רק יום בחודש זה מלווה בריח חזק מה יכול להיות הבעיה פניתי להרבה רופאים בעיה של בלוטת התריס אין בדיקת הורמונים תקינה יש לי רק בעיה של מחסור ויטמין B12 זה לא קורה לי כל החודש רק כמה ימים בחודש לאיזה רופא לפנות ? אני כבר מתוסכלת תודה

15/08/2006 | 18:59 | מאת:

הזעה היא מנגנון של הגוף לקרר את עצמו בזמן חום או כחלק מתגובה להתרגשות (לרוב בכפות ידיים). ההזעה נשלטת על ידי מערכת העצבים. מציעה לנסות לפנות לניאורולוג (מומחה למחלות עצבים). אם הוא מוצא משהו, עדכני אותי דרך הפורום.