שימוש בטלק - מי יכול לעשות סדר?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/08/2006 | 09:58 | מאת: אב

שלום, בפעם הקודמת שביתנו בת השנתיים וקצת סבלה מחררה בצוואר השתמשנו בטלק וזה עבד מעולה. אבל אז התברר לנו שזה כנראה לא טוב. בשבוע שעבר פורסמה ב- YNET כתבה שבין השאר המליצה על שימוש בדיאודורנטים שמכילים טלק. מישהו יכול לעשות סדר בבלגאן? מותר שימוש בטלק? אסור? רק למבוגרים? רק לילדים? תודה.

09/08/2006 | 01:59 | מאת:

לתינוקות וילדים אסור להשתמש בטלק!! הטלק מורכב מחלקיקים שיכולים להשאף לריאות בטעות ולגרום נזק גדול ואף מוות. במבוגרים הטלק יכול להיות יעיל לעור באיזורי קיפולים. אם הבת סובלת מ'חררה' ניתן להשתמש בנוזל שנקרא תרחיץ קלמין.

09/08/2006 | 09:06 | מאת: אב

תודה !