נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/10/2008 | 14:51 | מאת: רעות

אני בת 19, מאז ומתמיד הייתה לי נשירת שיער ולפני 3 חודשים בערך הנשירה התעצמה ומשיער מלא ובריא השיער נהייה דליל יותר מאי פעם.. הבדיקות דם שלי יצאו טובות והרופאת עור נתנה לי שמפו נגד קשקשים בשם סבוסל וטיפות לשיער בשם אלוקום ואני לא רואה שום שיפור וכל יום שעובר אני מרגישה שהמצב של השיער רק מחריף. אני אשמח לעזרה בנושא..

16/10/2008 | 14:36 | מאת:

גם אם בדיקות הדם תקינות לחלוטין תאין זה שולל אפשרות שיש לך מחסור בחמרים מסוימים כגון ברזל או אבץ בגוף שהם כשלעצמם יכולים להיות הגורם לנשירה .