תוצאות בדיקה פתולוגית בבן 9

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/09/2008 | 23:25 | מאת: אירית

לד"ר יהב או ד"ר שמש, שלום רב, לאחר הסרת נקודת חן ששינתה צורתה לאחרונה בשוק בני בן ה-9 התקבלה התשובה הבאה: compound nevus (S.D - ובעברית רשום: "קטע עור המראה נבוס ברובו אינטרה-דרמלי אך גם עם אזורים שבהם רואים מספר קבוצות של תאי נבוס באזור ה-junction. באזור זה גם נראו תאי נבוס בודדים. בשוליים העמוקים נראו מספר קבוצות של תאי נבוס וכמו כן נראו מספר תאים בודדים באזור ה-junction הקרובים מאד לשוליים הצדדיים." אודה לכם מאד אם תוכלו, בהקדם האפשרי, להבהיר את משמעות הכתוב בתשובה הפתולוגית. בתודה מראש. אירית

11/09/2008 | 13:04 | מאת:

המימצא הוא שפיר לחלוטין .אין סיבה לדאגה.יחד עם זאת הוא כנראה לא הוצא בשלמותו.