URTZCARTA PIGMENTOSA

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/07/2008 | 21:59 | מאת: איילה

אני אובחנתי בהיותי ילדה בURTZCARTA PIGMENTOSA יש לי כתמים חומים(כמו נמשים כאלה)בכל החלק העליון של הגוף אך אצלי למזלי המצב נשאר מאז קבלת המחלה באותו מצב ולא החמיר,הכוונה שאינני סובלת בגירוי או נפיחויות וכו' אני כיום בת 22 ובהריון עם תאומים שבוע 25.רציתי לדעת אם יש חומרי הרדמה מסויימים שאסורים עקב המחלה ובכלל לאיזה סוגי תרופות או חומרים ידוע רגישות והאם עדיף לידה רגילה או ניתוח קיסרי כי הבנתי שהלחץ עלול לפעמים להגביר את המחלה.אשמח לקבל תשובה בהקדם!תודה

30/07/2008 | 15:16 | מאת:

הרדמה מקומית לתוך העור הנגוע יכולה להוות בעיה. בכל מקרה כאשר תהיי בביה"ח- תודיעי לרופאים ולמרדימים שאת סובלת מUP והם כבר יידעו איך לנהוג . בשעה טובה !