האם יתכן פסוריאזיס רק באיבר המין הגברי?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/06/2008 | 14:58 | מאת: ארנון

שנוצר פתאום בגיל 60 ? או שאולי יש קשר לדלקת בדרכי השתן שקדמה להופעת האדמומיות והיובש ,ואולי זה לא פסוריאזיס אלא,תגובה אלרגית לאנטיביוטיקה?(זינט ואפלודקס) אבר המין והאשכים אדומים וגם הצידי המפשעה (חיבור הירך לאגן) כחודשיים מריחת אלוקום ו/או אגיסטן ופוליקוטן ללילה ואקווזום(לשימון) למשך היום, לא הועילו לאורך זמן. האם יתכן שנידבקתי מבחורה ע"י סקס? אין עליה שום סימן חיצוני לפסוריאזיס! האם יתכן פסוריאזיס בתוך הנרתיק בלבד,ללא כל סימן חיצוני? האם יתכן שנדבקתי אף אל פי שכן השתמשתי בקונדום? אודה מאד על תשובה לכל השאלות,אני מאד מוטרד

19/06/2008 | 21:56 | מאת:

ייתכן פסוריאזיס באיבר המין בלבד, זה אפילו מקום די אופייני. אם מדובר בפסוריאזיס- זו לא מחלה מדבקת כך שכל השאלות על הדבקה לא רלוונטיות. ממליצה להבדק על ידי רופא/ת עור.