אקזמה בידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/06/2008 | 13:47 | מאת: חן

לאימי יש אקזמה בכפות ידיים שרק מחמירה עם הזמן עשתה את כל הבדיקות ולא מצאו רגישות חריגה לחומר מסויים איך מטפלים בבעיה הזו? אני רוצה לציין שהיא קבלה משחות שונות , אלוקום , טבעקוטן , אלידל ואף אחת מהן לא עזרה המצב רק החמיר אחרי שהיא השתמש בהן. תודה. חן

16/06/2008 | 09:58 | מאת:

האם עשו לה גם תרבית לפיטריות?אם אכן שללו את האפשרות של פיטרייה - אזי כנראה שמדובא בבעיה טיפולית ולא-אבחנתית ; במילים אחרות המישחות שרשמו לה איננן מתאימות לחומרת הבעיה לצורתה וכו .