דעה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

31/05/2008 | 21:17 | מאת: שגית

מידי פעם כל מספר חודשים סובלת מכאבים במפרקים למספר ימים ונעלם . סובלת מקשקשים בראש שנים, ברגל שמאל הופיע כתם עור אדום יבש עם קשקשת מרחתי בטא קרוטן. תופעה כזו הופיעה בגפיים לפני מספר חודשים ונעלמה. עשו לי אזו בדיקת דם ואמרו לי הכל תקין.crp אלו בדיקות אני צריכה לעשות והבעיה שהבנתי לבדיקת דלקת מפרקים צריך לבצע בזמן מסוים.והאם יש קשר לכך שאני סובלת 3 שנים מכאב בטן ברבע הימיני של הבטן ונפיחות לעיתים.- נשלל דלקת מעי בנתיים. האם תופעות העור האלה קשורות לדלקת מעי?

01/06/2008 | 11:26 | מאת:

הכל יכול להיות !מציע לך לפנות למומחה למחלות עור והוא לפי הצורך יפנה אותך למומחים נוספים .