HERPES ZOSTER

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/05/2008 | 19:53 | מאת: הדר

לאמא שלי איבחנו שלבקת חוגרת באזור המצח, בשלבים המוקדמים של המחלה. היא קיבלה VALTREX TABLETS 500 מ"ג. 2 כדורים כפול 3 פעמים ביום לשבוע ימים. אמא שלי לוקחת באופן קבוע- ליפיטור, אוקסר ואספירין. וכן תרופות טבעיות. 1. אילו תופעות לוואי בד"כ יכולות להיות כתוצאה מלקיחת תרופה זו? 2.האם יכולות להיות תגובות בין תרופתיות? 3. האם תרופה זו מסוכנת? 4. האם לאחר לקיחת הכדורים הכאבים,העיקצוצים והפצעים עצמם, יעברו ויעלמו? (אחרי כמה זמן?) 5. האם זה מדבק? באיזה אופן? (מגבות?, מצעים?, מגע? באויר?) 6. האם אפשר לכסות את הפצעים במייק-אפ? 7. האם צריך לאכול ארוחה מלאה לפני שלוקחים את התרופה הזו? אודה לך מאוד אם תוכל בבקשה לענות לי על כל השאלות.

11/05/2008 | 18:53 | מאת:

בדרך כלל אין שום תופעות לוואי וגם אין לך מה לחשוש מתגובות בין-תרופתיות .התרופה לחלוטין לא מסוכנת ואין צורך בארוחה קודמת .לא מומלץ להשתמש במייק-אף . זה יכול לדבק במגע ישיר .