נשירת ריסים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

17/11/2007 | 18:39 | מאת: לי

ד"ר שלום מזה כ4-5 חודשים יש לי נשירת ריסים אני לא משתמשת בשום חומרים כגון שחור לעין וכו' רציתי לדעת אם יש קשר בין סרוקסט לנשירת ריסים כמו כן יש לי תוכים בבית ורציתי לדעת אם יש קשר כלשהוא לנשירת ריסם ואם הם צומחות חזרה ? אודה על תשובך

18/11/2007 | 17:52 | מאת:

ךפי מיטב הידע -אין קשר עם טיפול בסרוקסאט . כנ"ל לגבי מגע עם תוכים . התופעה שאת מתארצ היא בדרך-כלל חלק ממחת עור שנקראית אלופציה אראטה .תוארו מקרים שהיתה צמיחה חוזרת עקב השימוש בטיפות עיניים מסוימות .

27/11/2007 | 17:17 | מאת: לי

לד"ר אשר שלום יש לי שאלה בהמשך לשאלתי הקודמת לגבי תשובתך לנשירת ריסים (אמרת שכנראה זה מחלת עור בשם אלופציה אראטה) תדה על תשובתך ד"ר אשר אך ברצוני לציין שככל הידוע לי באלופציה אראטה כל השיער או הריסים נושרות ולי נשר רק חלק האם הריסים שנשרו לי יחזרו כי באלופציה הזקיקים חיים ויכולים לצמוח לפי ידעתי ? אודה לך מאוד על תשובה