קרטוזיס פילריס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/08/2006 | 09:09 | מאת: קרטוזיס פילריס

שלום רב, הבעיה נמצאת אצלי באופן מפושט ברוב חלקי הגוף, מה שמאוד מציק לי וגורם לתסכול רב. מה ניתן, לדעתך, לעשות על מנת לסייע?

06/08/2006 | 18:54 | מאת:

קרטוזיס פילריס היא בעיית עור מאוד נפוצה כ 50% מהצעירים סובלים ממנה לרוב בצורה מוגבלת על הזרועות, ירכיים, טוסיק ומתבטאת בבליטות זעירות אדומות ומגע מחוספס של העור. הטיפול הוא לרוב בעזרת קרמים המכילים רטינואידים (רטין A), אוריאה, חומצה לקטית, חומצה גליקולית. במקרים קשים רצוי להבדק על ידי רופא עור ולפעמים נותנים טיפול תרופתי בכדורים.

07/08/2006 | 09:20 | מאת: אייל

כדורים כגון רואקוטן?