קיפוזיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

23/03/2007 | 19:04 | מאת: איתי

תראה אני מתאמן במכון וזה והכל יפה וטוב הבעיה שיש לי קיפוזיס והגב שלי נוטה קדימה אז לא רואים את שרירי בית החזה שלי וזה מעצבן מה אני יכול לעשות על מנת שהם יבלטו כי רק כשאני מיישר תגב רואים אותם יש לך איזשהי עצה? בנוסף אני רוצה לחזק את שירי הבטן ואני עושה את זה עם מכשיר שנקרא אב סלידר הבעיה היא שהמכשיר הזה הוא מכשיר שיושבים על הרצפה עמידת ארבע ומתגלגלים איתו אז רציתי לשאול האם זה יחמיר תקיפוזיס?

25/03/2007 | 22:15 | מאת: ליאור שניאור

שלום איתי, בשאלתך מצויה התשובה, עבוד על זוקפי הגו, על פשיטה בגב העליון ועל פתיחתו של בית החזה ( עבודה על מקבי שכמות למשל...) התייעץ במדריך חדר הכושר בנושא... לגבי האב סליידר, זה לא יחמיר לעניות דעתי, אבל זה גם לא משפר אותה. ליאור

מנהל פורום פילאטיס